Főoldal
Ifjúsági és Vakációs Bibliahét
 
Nyári Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és a Szivárvány Református Óvoda
nyári hírei

-Június, július és augusztus hónapban, Diószegi nyár, napközis tábor 8-16 óráig az Iskolában.
-Július 10-14-ig, hétfőtől – péntekig Vakációs Bibliahét és Ifjúsági Hét, gyülekezetünk szervezésében.
-Augusztus 07-13-ig, hétfőtől – vasárnapig Ifjúsági Hét Balatonszárszón, a Református Fiatalok Szövetségének szervezésében.
-Augusztus 16-21-ig, szerdától – hétfőig Ifjúsági Hét Balatonfenyvesen, gyülekezetünk szervezésében.
-Szervezés alatt van: Nagyszalonta, Temesvár, Arad, nyári gyülekezeti kirándulás, Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából.

Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk Kedves Testvéreinket!
Tel.: 06-54-402-619
www.reformatusbujfalu.hu    www.dioszegi-refi.hu

Áldáskívánással: A Berettyóújfalui Református Egyházközség
 
Meghívó!


A meghívó a képre kattintva nagyítható!
 
Meghívó!
 
Májusi - Pünkösdi Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség, a
Diószegi Kis István Református Általános Iskola és a Szivárvány Református Óvoda
Májusi - Pünkösdi Hírei

Május 7. édesanyák vasárnapja. 9,00 órakor ünnepi Istentisztelet lesz az Imaházban, 10,00 órakor a Templomban, a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak szolgálatával.

Május 18. csütörtök, vetélkedő a térség középiskolái között a reformáció 500. évfordulója alkalmából, a Bihari Múzeumban.

Május 19-én pénteken Szeretethíd Kárpát – Medencei Református Önkéntes Nap. Gyülekezés és regisztráció 8,30 órától a Református Templomban, megnyitó 9,00 órakor (pünkösdi gyermeknap; lelki szolgálatok a Fényes Házban és a Mátyás utcai otthonban; virágültetés; plakátok eltávolítása; szemétszedés; a Bajcsy Zsilinszky, a Bessenyei és a József Attila lakótelepek és iskolák környékének rendbe tétele; stb…, 11,00 órakor Szeretetvendégség a Kálvin tér 3. sz. alatti Gyülekezeti Teremben  résztvevők számára).

Május 20-án szombaton délután 16,00 órakor jótékonysági koncert lesz Templomunk felújításáért, Tornyi Blanka énekművész és Fejszés Dániel kántor szolgálatával. Helyszín: Református Templom.

Május 21-én, vasárnap délelőtt 10,00 órakor, a Szivárvány Református Óvoda szolgál a Templomban, a Reformáció 500. évfordulója alkalmából.

Május 15-23. hétfő – kedd, Berettyóújfalu Város Napi Rendezvények. Szombaton rendezvények a Szent István téren. Kedden délelőtt 9,30 órakor koszorúzás Báthory Gábor szobránál, 10,00 órakor Ünnepi Képviselőtestületi Ülés. Helyszín: Makk Kálmán Mozi.

Május 25. Áldozócsütörtök, a Mennybemenetel ünnepe, 9,00 órakor Istentisztelet lesz az Imaházban, 10,00 órakor a Templomban.

Május 29 – június 1-ig, hétfőtől – csütörtökig lesznek bűnbánati alkalmaink délután 16,00 órakor a Wesselényi utcai Imaházban, 17,00 órakor a Kálvin téri gyülekezeti teremben.

Május 30-án kedden délután 14,00 órakor Pünkösdi Istentiszteletet tartunk a Mátyás utcai Szociális Otthonban a gyülekezet szolgálatával.

Június 2-án pénteken délután 16,00 órakor lesz a Szivárvány Református Óvoda nagycsoportosainak ballagási ünnepsége az óvodában.

Június 3-án szombaton délután 15,00 órakor Konfirmációi Ünnepi Istentisztelet lesz a Templomban, konfirmandus testvéreink hitvallás és fogadalomtétele.

Június 4-én
Pünkösd vasárnap délelőtt 9,00 órakor lesz úrvacsorás Istentisztelet az Imaházban, 10,30 órakor a Templomban (konfirmált testvéreink első úrvacsora vétele).
Délután 14,00 órakor úrvacsorás Istentisztelet a Fényes Házban a gyülekezet szolgálatával. 15,00 órakor Istentisztelet az Imaházban.

Június 5-én, Pünkösd hétfőn délelőtt 9,00 órakor Istentisztelet az Imaházban, 10,00 órakor a Templomban.

Június 8-án
csütörtökön családi nap lesz a Szivárvány Református Óvodában.

Június 16-án pénteken délután 16,00 órakor lesz a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola végzős diákjainak ballagási ünnepi Istentisztelete a Templomban.

Szervezés alatt van: Nagyszalonta, Temesvár, Arad, nyári gyülekezeti kirándulás, Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából.
Egyéb hétközi és hétvégi alkalmaink a megszokott rend szerint lesznek.
Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!
www.reformatusbujfalu.hu    www.dioszegi-refi.hu
Áldott, Békés Pünkösdi Ünnepeket Kívánunk!
 
Áprilisi - Húsvéti hírek

A Berettyóújfalui Református Egyházközség a

Diószegi Kis István Református Általános Iskola és a

Szivárvány Református Óvoda  áprilisi - húsvéti  hírei 

Április 7-én pénteken délután 13,00 órától  zsoltár, dicséret és népdal éneklő verseny, valamint rajzverseny lesz a Diószegi Kis István Református Általános Iskolában.    

Április 8-án szombaton gyülekezeti találkozó lesz Balmazújvárosban a Bihari, a Debreceni és a Hajdúvidéki Egyházmegye gyülekezetei számára, a reformáció 500. évfordulója alkalmából.  

Április 9-én Virágvasárnap, Istentisztelet van 09,00 órakor az Imaházban, 10,00 órakor a Templomban, 14,00 órakor a Fényes Ház Idősek Otthonában és 15,30 órakor a Kórházban. 

Nagyheti bűnbánati alkalmaink április 11-től - 14-ig (keddtől – péntekig lesznek) délután 16,00 órakor az Imaházban, 17,00 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben. 

Április 11-én kedden délután  14,00 órakor tartunk Húsvéti Istentiszteletet a Mátyás utcai  Szociális Otthonban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 13,30-kor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben). 

Április 12-én szerdán délután  14,00 órakor lesz Húsvéti Istentisztelet a Kórházban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 13,30-kor a Kálvin téri gyülekezeti teremben). 

Április 14-én Nagypénteken délelőtt 09,00 órakor az Imaházban, 10,00 órakor a Templomban lesz Istentisztelet, délután 16,00 órakor bűnbánati alkalom az Imaházban, 17,00 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Április 16-án, Húsvét vasárnap délelőtt 09,00 órakor Úrvacsorás Istentisztelet van az Imaházban, 10,30-kor a Templomban (a Szivárvány Református Óvoda kórusának szolgálatával). Délután 14,00 órakor Úrvacsorás Istentiszteletet tartunk a Fényes Ház Idősek Otthonában a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező a Fényes Házban). Délután 15,00 órakor Istentisztelet az Imaházban, 15,30-kor a Kórházban. 

Április17-én, Húsvét hétfőn az Imaházban 09,00 órai kezdettel, a Templomban 10,00 órai kezdettel lesznek ünnepzáró alkalmaink.

Április 20-21. (csütörtök és péntek) beiratkozás a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szeptemberben induló angol – informatika szakára. 

Április 30-án vasárnap 11,00 órakor a Berettyószentmártoni Református Templomban a Szivárvány Református Óvoda szolgál.

A tavasz folyamán kerül sor jelentkezésre, az Állami Iskolák 1-8 osztályaiban folyó református hit és erkölcstan órákra.

Április hónapban kerül sor a Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola elsős diákjainak iskolapolgárrá avatására.

 Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk

Kedves Testvéreinket!

www.reformatusbujfalu.hu         www.dioszegi-refi.hu

 

Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Találatok 11 - 20 / 86