Főoldal
Gyászjelentés!
 
Nyári Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség a
Diószegi Kis István Református Általános Iskola és a
Szivárvány Református Óvoda nyári hírei

-Június, július és augusztus hónapban, Diószegi nyár, napközis tábor 8-16 óráig az Iskolában.

-Július 11-15-ig, hétfőtől – péntekig Berettyóújfalui Ifjúsági Hét,  gyülekezetünk szervezésében.

-Július 25-29-ig, hétfőtől – péntekig Vakációs Bibliahét, gyülekezetünk szervezésében.

-Augusztus 08-14-ig, hétfőtől – vasárnapig Ifjúsági Hét Balatonszárszón, a Református Fiatalok Szövetségének szervezésében.

-Augusztus 23-28-ig, keddtől – vasárnapig Ifjúsági Hét Balatonfenyvesen, gyülekezetünk szervezésében.

Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!

Tel.: 06-54-402-619

www.reformatusbujfalu.hu    www.dioszegi-refi.hu

Áldáskívánással: A Berettyóújfalui Református Egyházközség

 
Pünkösdi Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség
Pünkösdi Hírei

-Május 5. Áldozócsütörtök, a Mennybemenetel ünnepe, 9 órakor Istentisztelet van az Imaházban, 10 órakor a Templomban.
-Május 10 –13-ig, keddtől – péntekig lesznek bűnbánati alkalmaink délután 4 órakor a Wesselényi utcai Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri gyülekezeti teremben.
-Május 12-én csütörtökön délután 2-kor Pünkösdi Istentiszteletet tartunk a Mátyás utcai Szociális Otthonban a gyülekezet szolgálatával.
-Május 14-én szombaton délután 3 órakor Konfirmációi Ünnepi Istentisztelet lesz a Templomban, konfimandus testvéreink hitvallás és fogadalomtétele.
-Május 15-én Pünkösd vasárnap délelőtt 9 órakor lesz úrvacsorás Istentisztelet az Imaházban, 10,30 órakor a Templomban (lekonfirmált testvéreink első úrvacsora vétele).
Délután 2 órakor úrvacsorás Istentisztelet a Fényes Házban a gyülekezet szolgálatával. 3 órakor Istentisztelet az Imaházban.
-Május 16-án Pünkösd hétfőn délelőtt 9 órakor Istentisztelet az Imaházban, 10 órakor a Templomban.
-Május 20-án pénteken Szeretethíd Kárpát – Medencei Református Önkéntes nap. Gyülekezés és regisztráció 8,30 órától a Református Templomban, megnyitó 9,00-kor (pünkösdi gyermeknap; lelki szolgálatok a Fényes Házban és a Mátyás Utcai Otthonhonban; virág ültetés a város több pontján; plakátok eltávolítása; szemétszedés; a Bajcsy Zsilinszky, a Bessenyei és a József Attila lakótelepek környékének rendbe tétele; stb…11 óra Szeretetvendégség a Kálvin tér 3. sz. alatti Tanácsteremben  résztvevők számára).
-Május 21-23. szombat – hétfő, Berettyóújfalu Város Napi Rendezvények. Szombaton rendezvények a Szent István téren. Hétfőn délelőtt 10 órakor koszorúzás Báthory Gábor szobránál, 11-től Ünnepi Képviselőtestületi Ülés.
-Egyéb hétközi és hétvégi alkalmaink a megszokott rend szerint lesznek.
Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!
www.reformatusbujfalu.hu    www.dioszegi-refi.hu
Áldott, békés pünkösdi ünnepeket kívánunk!
 
ANYÁK NAPI MEGHÍVÓ


ANYÁK  NAPI  MEGHÍVÓ
„ Áldjon meg téged az Úr a Sionról „
(Zsoltárok 134.: 3.)

Nagy szeretettel meghívjuk az édesanyákat, nagymamákat, asszonytestvéreinket 2016. május 1-én Vasárnap
délelőtt 9 órára a Wesselényi utcai Imaházba,  vagy 10 órára a Kálvin téri Templomba, ANYÁK NAPI ÜNNEPI ISTENTISZTELETRE, melyen iskolánk diákjai szolgálnak.

Áldáskívánással:
A Berettyóújfalui Református Egyházközség
 
Virágvasárnapi játszóház
 
Húsvéti Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség, a
Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Szivárvány Református Óvoda  
márciusi - húsvéti  hírei

Március 15-én kedden, Nemzeti Ünnepünkön, Ünnepi Istentisztelet lesz délelőtt 10 órakor a Templomban. Ezt követően megemlékezés és koszorúzás a kopjafánál.  

Március 19-én szombaton délelőtt ½ 10-től Virágvasárnapi játszóház lesz gyerekek számára a Kálvin tér 3-4. szám alatt (Gyülekező az ebédlőben 9 órától).

Március 20-án Virágvasárnap, Istentisztelet van 9 órakor az Imaházban, 10 órakor a Templomban, 14 órakor a Fényes Ház Idősek Otthonában és fél 4-kor a Kórházban.

Nagyheti bűnbánati alkalmaink március 22-től - 25-ig (keddtől – péntekig lesznek) délután 4 órakor az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Március 23-án szerdán délután  2 órakor lesz Húsvéti Istentisztelet a Kórházban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 1/2 2-kor a Kálvin téri gyülekezeti teremben).

Március 24-én csütörtökön délután  2 órakor tartunk Húsvéti Istentiszteletet a Mátyás utcai  Szociális Otthonban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 1/2 2-kor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben).

Március 25-én, Nagypénteken délelőtt 9 órakor az Imaházban, 10 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben lesz Istentisztelet, délután 4 órakor bűnbánati alkalom az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Március 27-én, Húsvét vasárnap délelőtt 9 órakor Úrvacsorás Istentisztelet van az Imaházban, 10,30-kor a Templomban (a Szivárvány Református Óvoda kórusának szolgálatával). Délután 2 órakor Úrvacsorás Istentiszteletet tartunk a Fényes Házban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező a Fényes Házban). Délután 3 órakor Istentisztelet az Imaházban, fél 4-kor a Kórházban.

Március 28-án, Húsvét hétfőn az Imaházban 9 órai kezdettel, a Templomban 10 órai kezdettel lesznek ünnepzáró alkalmaink.

A Szivárvány Református Óvoda tizennegyedik alkalommal rendezi meg idén az „Úr Csodái” országos és határon túli rajzversenyt. Az alkotások beadási határideje március 25.

Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!
www.reformatusbujfalu.hu         www.dioszegi-refi.hu
Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Találatok 31 - 40 / 90