Főoldal
ANYÁK NAPI MEGHÍVÓ


ANYÁK  NAPI  MEGHÍVÓ
„ Áldjon meg téged az Úr a Sionról „
(Zsoltárok 134.: 3.)

Nagy szeretettel meghívjuk az édesanyákat, nagymamákat, asszonytestvéreinket 2016. május 1-én Vasárnap
délelőtt 9 órára a Wesselényi utcai Imaházba,  vagy 10 órára a Kálvin téri Templomba, ANYÁK NAPI ÜNNEPI ISTENTISZTELETRE, melyen iskolánk diákjai szolgálnak.

Áldáskívánással:
A Berettyóújfalui Református Egyházközség
 
Virágvasárnapi játszóház
 
Húsvéti Hírek
A Berettyóújfalui Református Egyházközség, a
Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Szivárvány Református Óvoda  
márciusi - húsvéti  hírei

Március 15-én kedden, Nemzeti Ünnepünkön, Ünnepi Istentisztelet lesz délelőtt 10 órakor a Templomban. Ezt követően megemlékezés és koszorúzás a kopjafánál.  

Március 19-én szombaton délelőtt ½ 10-től Virágvasárnapi játszóház lesz gyerekek számára a Kálvin tér 3-4. szám alatt (Gyülekező az ebédlőben 9 órától).

Március 20-án Virágvasárnap, Istentisztelet van 9 órakor az Imaházban, 10 órakor a Templomban, 14 órakor a Fényes Ház Idősek Otthonában és fél 4-kor a Kórházban.

Nagyheti bűnbánati alkalmaink március 22-től - 25-ig (keddtől – péntekig lesznek) délután 4 órakor az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Március 23-án szerdán délután  2 órakor lesz Húsvéti Istentisztelet a Kórházban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 1/2 2-kor a Kálvin téri gyülekezeti teremben).

Március 24-én csütörtökön délután  2 órakor tartunk Húsvéti Istentiszteletet a Mátyás utcai  Szociális Otthonban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 1/2 2-kor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben).

Március 25-én, Nagypénteken délelőtt 9 órakor az Imaházban, 10 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben lesz Istentisztelet, délután 4 órakor bűnbánati alkalom az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Március 27-én, Húsvét vasárnap délelőtt 9 órakor Úrvacsorás Istentisztelet van az Imaházban, 10,30-kor a Templomban (a Szivárvány Református Óvoda kórusának szolgálatával). Délután 2 órakor Úrvacsorás Istentiszteletet tartunk a Fényes Házban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező a Fényes Házban). Délután 3 órakor Istentisztelet az Imaházban, fél 4-kor a Kórházban.

Március 28-án, Húsvét hétfőn az Imaházban 9 órai kezdettel, a Templomban 10 órai kezdettel lesznek ünnepzáró alkalmaink.

A Szivárvány Református Óvoda tizennegyedik alkalommal rendezi meg idén az „Úr Csodái” országos és határon túli rajzversenyt. Az alkotások beadási határideje március 25.

Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!
www.reformatusbujfalu.hu         www.dioszegi-refi.hu
Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!
 
2016 Imahét
 
ADVENTI - KARÁCSONYI KÖRLEVÉL
„Az angyal pedig ezt mondta nekik: Ne féljetek, mert íme,
hirdetek nektek nagy örömet, amely az egész nép öröme lesz:
Üdvözítő született ma nektek, aki az Úr Krisztus a Dávid városában”
(Lukács evangéliuma 2. rész 10,11. vers)
 
 
Ünnepi Istentisztelet
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Találatok 31 - 40 / 87