Novemberi Hírek!
 

 A Berettyóújfalui Református Egyházközség és a
Toldi Miklós Református Általános Iskola
novemberi hírei

-Halottak Napi Emlékező Istentiszteletek a temetőkben november 1-én vasárnap: fél 12 Téglaparti Temető Református Istentisztelet, fél 2 Téglaparti Temető Római Katolikus Mise, 3 óra Csendes Temető Református Istentisztelet, 4 óra Berettyószentmárton Református Istentisztelet.

-November hónaptól iskolai előkészítőt tart a Toldi Miklós Református Általános Iskola nagycsoportos óvodásoknak. Jelentkezni lehet személyesen az iskolában vagy a 402-039-es telefonon.

-November 7-én szombaton 9-14 óráig Egyházmegyei Ifjúsági Nap lesz Berettyóújfaluban. (A helyszín szervezés alatt)

-November 8-án vasárnap délelőtt 10 órakor lesz elsős diákjaink iskolapolgárrá avatása a Templomban.

-November 9-én hétfőn este fél 8-kor Budapesten a Művészetek Palotájában: „Hadd hirdessem a te nevedet nemzedékről nemzedékre” Ünnepi hangverseny a Kálvin-év tiszteletére. A belépőjegy és az útiköltség a létszámtól függően előreláthatólag 5.000-Ft. Kérjük testvéreinket jelezzék részvételi szándékukat, hogy az odautazást ennek megfelelően tudjuk megszervezni.

-November 10 – 13-ig (keddtől – péntekig) Bűnbánati hetet tartunk, melyen új bor ünnepére készülünk. Imaházi alkalmaink 4 órakor kezdődnak, tanácstermi alkalmaink 5 órakor kezdődnek.

-November 14-én  szombaton Egyházmegyei Presbiteri Találkozó lesz Sápon és Biharkeresztesen.

-November  15-én vasárnap délelőtt 10 órakor Úrvacsorás Istentisztelet tartunk a Templomban és az Imaházban Új Bor ünnepe alkalmából. Egyben a Debreceni Egyetemi és Főiskolai Gyülekezet szolgál a Templomban.

-December 5-én szombaton este 6 órakor jótékonysági hangverseny lesz a Református Templomért, a Magyar Parlament Kórusa (SZENÁTOROK) szolgálatával. A belépés díjtalan, perselyadományinkkal a Berettyóújfalui Református Templom felújítását támogatjuk.

-December 6-án Advent második vasárnapján délután 3 órakor Adventi Családi Istentisztelet lesz a Templomban.

-December elején (szervezés alatt) Egyházmegyei Adventi játszóház lesz Berettyóújfaluban.

-Minden alkalmunkra nagy szeretettel várjuk Kedves Testvéreinket.
 
< Előző   Következő >