Hírek 2010 február
 Hírek 2010. február

Péntekenként délután 3 órától konfirmációi előkészítőt tartunk a Tanácsteremben. Szeretettel várjuk fiatal testvéreinket erre az alkalomra.

Február 19-én pénteken este fél 7-kor kerül megrendezésre Debrecenben, a Tiszántúli Református Egyházkerület szervezésében a 3. református jótékonysági bál. Belépőjegy: 10.000-Ft/db, mellyel a felvidéki Rozsnyói Református Alapiskolát támogatjuk.
 
Február 20-án szombaton este 7 órától lesz a Toldi Miklós Református Általános Iskola jótékonysági estje a Bella Costa étteremben. Támogatójegyek (500- és 1.000-Ft-ért) valamint belépőjegyek (3.000-Ft) megvásárolhatók az Iskolában, a Lelkészi Hivatalban, a Templomban és az Imaházban.

Böjti bűnbánati alkalmak: február 23-26-ig, keddtől – péntekig. Az Imaházban délután 4 órai kezdettel, a Kálvin téri Tanácsteremben pedig 5 órai kezdettel. Úrvacsorás Istentiszteletek: február 28. vasárnap délelőtt 10 óra, a Templomban és az Imaházban. Délután 2 órakor a Fényes Házban, valamint családoknál.

Február 27-én szombaton délelőtt 8 órai kezdettel Egyházmegyei Bibliaismereti Verseny lesz hittanosok számára Sápon.   Témája: Sámuel első könyve. A szervezők nagy szeretettel várják a jelentkezéseket.

A tanköteles gyerekek első évfolyamra történő jelentkezésére március 16-18-ig, keddtől – csütörtökig kerül sor a Toldi Miklós Református Általános Iskolában. Kérjük a gyülekezet tagjait, adják át ezt a nagyon fontos információt, családtagjaiknak, ismerőseiknek!!! Nagy szeretettel várjuk a leendő elsőosztályos gyermekeket iskolánkba!!!

Rendelkező nyilatkozat az adó 1 % - ról:
A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066
Pro Eklézsia Alapítvány adószáma: 1855 2203 - 1 - 09
Toldi Baráti Kör adószáma: 1912 3068 - 1 - 09

1.000-Ft/db megvásárolható a Templomban és az Imaházban, az Egyetemes Imahét szöveges – ének és fényképanyaga CD-n. Megvásárlásával Templomunk felújítását támogatjuk.

Egyéb alkalmaink a megszokott rend szerint lesznek.

Nagy szeretettel hívjuk és várjuk Kedves Testvéreinket minden alkalmunkra.
 
< Előző   Következő >