HÚSVÉTI HÍREK 2014
A Berettyóújfalui Református Egyházközség a
Diószegi Kis István Református Általános Iskola és a Szivárvány Református Óvoda
húsvéti hírei

Április 1-én és 29-én kedden délután fél 5-kor Bibliaóra van a kisgyermekes családok számára a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Április 3-án és 10-én csütörtökön délután 5 órakor báb és dráma foglalkozás lesz gyerekeknek a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Április 12-én szombaton délelőtt ½ 10-től – 12-ig Virágvasárnapi játszóház lesz gyerekek számára a Kálvin tér 3. szám alatt (Gyülekező az ebédlőben 9 órától).

Április 14-én hétfőn délután 2 órakor lesz Húsvéti Istentisztelet a Kórházban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután fél 2-kor a Kálvin téri gyülekezeti teremben).

Nagyheti bűnbánati alkalmaink április 15-től - 18-ig (keddtől – péntekig lesznek) délután 4 órakor az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben.

Április 17-én csütörtökön délután ½ 2 órakor tartunk Húsvéti Istentiszteletet a Mátyás utcai  Szociális Otthonban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező délután 1 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben).

Nagypénteken délelőtt 9 órakor az Imaházban, 10 órakor a Tanácsteremben lesz Istentisztelet, délután 4 órakor bűnbánati alkalom az Imaházban, 5 órakor a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben Passió a színjátszó körösök szolgálatával.

Húsvét vasárnap délelőtt 9 órakor Úrvacsorás Istentisztelet az Imaházban, 10 órakor a Járási Hivatalban (a Szivárvány Református Óvoda kórusának szolgálatával). Délután 2 órakor Úrvacsorás Istentiszteletet tartunk a Fényes Házban a Gyülekezet szolgálatával. (Gyülekező a Fényes Házban). Délután 3 órakor Istentisztelet az Imaházban.

Húsvét hétfőn az Imaházban 9 órai kezdettel, a Kálvin téri Gyülekezeti Teremben 10 órai kezdettel lesznek ünnepzáró alkalmaink.

A Szivárvány Református Óvoda tizenkettedik alkalommal rendezi meg idén az „Úr Csodái” országos és határon túli rajzversenyt. Az alkotások beadási határideje április 30.

Minden alkalmunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk
Kedves Testvéreinket!
www.reformatusbujfalu.hu  www.dioszegi-refi.hu
Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!


 
< Előző   Következő >